COPIII TĂI, ÎN PERIOADA DE CREȘTERE, AU NEVOIE DE ENERGIE

Într-o lume ideală, copiii ar primi toate vitaminele și nutrienții de care au nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoase printr-o dietă bine echilibrată.
Dar în lumea reală, nu este întotdeauna posibil să aibă o dietă bine echilibrată, iar un supliment de vitamine poate ajuta la creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului.

Când ar putea copiii să beneficieze de mai multă energie?

Pentru joacă, învățat și toate provocările de zi cu zi, dar și pentru creștere și o dezvoltare armonioasă, copiii au nevoie de energie. Ca părinți, facem tot posibilul pentru a ne menține copiii sănătoși și activi printr-o dietă nutrițională variată.

Stil de viață activ

Cu teme, activități extrașcolare, sporturi solicitante fizic, programe încărcate și gestionarea constantă a mai multor sarcini simultane, nu este de mirare că orice copil din când în când se simte obosit.

Pretenții și preferințe

Când copilul tău este mofturos și nu ia regulat mese bine echilibrate, alcătuite din alimente integrale, proaspete, este posibil să nu primească toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru vitalitatea generală și producerea energiei.

Alegeri greșite

Copiii sunt copii și chiar dacă încerci să-i înveți să mănânce sănătos, totuși este posibil să facă alegeri alimentare nu așa de sănătoase, optând pentru fast food, mâncăruri procesate și gustări cu conținut ridicat de zahăr și lipsite de micronutrienți.

Diete restrictive

Copiii care urmează o dietă restrictivă sau specializată pot avea dificultăți în a prelua toți micronutrienții de care au nevoie. Astfel, le poate lipsi energia de care au nevoie pentru a crește și a se dezvolta corespunzător. Copiii care au o dietă vegetariană sau vegană sau cei care urmează un regim fără lactate ar putea, de asemenea, să beneficieze de un supliment pentru a-și păstra nivelul de energie.

După boală

Dacă cei mici sunt vlăguiți după tuse și răceli și, în mod special, dacă este o problemă să-i faci să mănânce legume și fructe proaspete, este esențial să te asiguri că au un nivel corect de vitamine și minerale. Astfel, organismul lor va produce energia de care au nevoie pentru a se recupera.

Ce multivitamine sunt bune pentru copiii tăi?

Un complex de multivitamine și minerale, așa cum este Supradyn® Junior, nu ar trebui să înlocuiască alegeri precum o dieta completă și a fi activ, dar poate completa un stil de viață sănătos și poate ajuta la reîncărcarea nivelului de energie natural al organismului.
Pe măsură ce copiii tăi cresc, crește și necesarul lor de energie.
Supradyn® Junior te ajută să le oferi toate șansele pentru o dezvoltare armonioasă!
În plus, are și un gust plăcut!